Het feest concept van Dr Vybez & Mr Sax Machine

Arnoud de Graaff is een geweldige enthousiaste en professionele saxofonist met een brede ervaring van bruiloften tot clubs en festivals. Het publiek reageert altijd enthousiast wanneer Arnoud op zijn eigen opzwepende wijze over de muziek en beats van de DJ DrVybez speelt. 

DJ DrVybez en saxofonist Arnoud vermaken samen graag het publiek met hun energieke vibe, fijne draaitechnieken en professionele spel. Stilstaan zal geen optie zijn!

Arnoud’s samenwerking met Caro Emerald heeft hem brede erkenning opgeleverd en hij heeft zichzelf gevestigd als een gerespecteerde en veelgevraagde muzikant in de muziekscene. Inmiddels heeft Arnoud opgetreden in Brazilië, VS en op verschillende podia, clubs en festivals in meerdere Europese landen. Natuurlijk ook in Nederland zoals het North sea jazz festival en Pinkpop. Dr Vybez is al jarenlang aan de weg aan het timmeren als éen van de betere Allround DJ's van het land. Hij wordt breed gewaardeerd en heeft daarnaast ook al zijn sporen verdiend in het buitenland!